TestalkatElemzés Mindenkinek

A TestalkatElemzés a pilates módszertől független koncepció, melynek kidolgozója Horváth Anita. A TestalkatElemzés a jellemző női (alma, körte, homokóra, egyenes típus) és férfi testalkatokat hozza összefüggésbe az általános tartásváltozásokkal és mozgásmintákkal. Egyedi szemléletével  érthetővé válnak az egyes testalkatoknál kialakuló mozgásszervi és gerincproblémák, valamint kiküszöbölésük módja.

A TestalkatElemzés magánembereknek szóló videóit itt tudod megnézni! https://harmoniapilates.hu/ingyenes-videok/

Szeretnéd tudni, hogy Te melyik testalkatba tartozol?

 A TestalkatElemzés Mindenkinek Workshopon megtudhatod! Ahol további videók megnézése és átbeszélése után a gyakorlatban is átvesszük testalkatokra vonatkozóan azt, hogy

  • személy szerint mik azok a gyakorlatok amikre vigyáznod kell. Hogyan tudod őket úgy végrehajtani, hogy kiküszöböld a rád nézve káros hatásokat.
  • testalkatonként hogyan lehet helyesen és biztonságosan, gerincbarát módon edzeni, illetve végrehajtani a legáltalánosabb gyakorlatokat. Pl. guggolás, kitörés, plank stb.
  • A résztvevők PDF jegyzetet is kapnak, melyben megkapják a workshop teljes anyagát képekkel és leírással, valamint triggerpont térképpel együtt.
  • a workshop helyszíne a HArmónia Pilates Stúdió (1141 Vezér u. 74. 2. emelet)
  • a workshop ideje alatt kávéra, teára a vendégeim vagytok!
  • Jelentkezz és kérd a Workshop pontos tájékoztatóját a harmoniapilates.hu@gmail.com e-mail címen!

A workshopról további tudnivalókat itt találsz: https://harmoniapilates.hu/workshop/

TestalkatElemzést magánóra keretében is kérhetsz személyesen a Stúdióban vagy online óra formájában!

Ára:

  • 25.000,- ft

Érdeklődés, jelentkezés:

  • a KAPCSOLAT menüpontnál írj üzenetet és kérd a TestalkatElemzés Mindenkinek ismeretanyagának pontos tájékoztatóját! (a fizetési tudnivalókkal, a PDF letöltésével, a videók megtekintésével kapcsolatban)
  • e-mail: harmoniapilates.hu@gmail.com
  • konzultáció TestalkatElemzéssel kapcsolatban magánóra formájában, online is. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérlek nézd meg a Magánórák menüpontot!

Érdeklődj bátran, és küldöm a tájékoztatót! (A tájékoztató kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár.)

A szolgáltató (Horváth Anita E.V.) a „képzés” folyamatába nem tud beavatkozni, nincs befolyása a résztvevő fejlődésére, a tananyagtartalom feldolgozása a résztvevő önálló feladata, nincs interakció a képző és a résztvevő között (nem célirányos és nem szervezett), mint például

– online videótár,

– letölthető tartalmak,

– online ismeretanyagok és a hozzá kapcsolódó közösségi média csoport

– információs hírlevelek

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close