Házirend

Bérletek:

Elvesztett bérlet esetén a bérletnyilvántartás szerinti alkalmak érvényesek, a bérlet hiányában a hátralévő alkalmakkal kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el!

Bérlet hosszabbítás: 1 fő 1 évben (365 napon belül) 1 alkalommal kérhet az aktuális érvényes bérletére 1 hét hosszabbítást. A hosszabbítás kizárólag a harmoniapilates.hu@gmail.com e-mail címre írásban elküldött kérés alapján történik!

Stúdió:

Az otthonosság és a tisztaság fenntarthatósága érdekében kérlek tartsd be a következőket:

A Stúdió otthonos, esztétikus és tiszta környezetben kínál megfizethető áron színvonalas pilates alapú csoportos és magán órákat.

A stúdióba belépni csak papucsban lehet! Mivel a csoportos teremben mezítláb, illetve zokniban tornázunk, a tiszántarthatóság érdekében kérlek hozz magaddal papucsot!

Törölköző használata kötelező!Kérlek az órákra hozz magaddal törölközőt!

Ha hosszútávon leszel a vendégünk, célszerű saját jógaszőnyeget beszerezni. A Stúdióban tárolhatod szőnyegedet, így nem kell minden minden alkalommal magaddal hoznod!

A teremben a jóga szőnyeget a rendelkezésedre bocsátott fertőtlenítőszerrel fertőtlenítheted le!

A terembe italt csak zárható műanyag palackban lehet bevinni!

A Stúdióban 12 év alatti gyermek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhat!

Az óra megkezdése előtt tájékoztasd oktatódat ismert mozgásszervi problémáidról!

A Pilates gyakorlatok nagyon biztonságosak, de mint minden testedzés esetében ajánlatos a tréning megkezdése előtt orvosi, gyógytornászi konzultáció.

Csoportos óra nem alkalmas mozgásszervi betegségek diagnosztizálására, csoportos oktató nem diagnosztizálhat!

A foglalkozások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és kezelést!

A csoportos órák látogatása orvosi/oktatói konzultáció nélkül nem ajánlott a 8-14. terhességi hét közötti időszakban.

Pilates Balance látogatása a terhesség 14. hetétől a haránt hasizom koncentrált munkája miatt nem ajánlott.

A szülést követő 6 hetet érdemes megvárni a gyakorlás újrakezdésével. Szülés után a Pilates Balance erős medence, hasizom és záróizomzat regeneráló hatása miatt kifejezetten ajánlott.

Marketing: a csoportos órákon előzetes figyelem felhívás után alkalmanként fotó készülhet a csoportról marketing céllal. Az órán való részvétellel a résztvevő hozzájárul csoportos fotó készítéséhez.

Bérletekkel kapcsolatos tudnivalók:

Bérlet hosszabbítás: 1 fő 1 évben (365 napon belül) 1 alkalommal kérhet az aktuális bérletére 1 hét hosszabbítást. A hosszabbítás kizárólag a harmoniapilates.hu@gmail.com e-mail címre írásban elküldött kérés alapján történik!

Kérlek bérlet vásárlásánál vedd figyelembe a következőket:

  • bérletet mindenki saját, egyéni felelősségre vesz, a stúdió nem tud felelősséget vállalni azért, ha valaki éppen tanul, vizsgára készül, egyéb programja van és ezért a megvásárolt bérlet időtartama alatt egyik óra és időpont sem felel meg neki. Ezért kérlek gondosan válaszd meg a bérlettípusok közül, hogy melyik felel meg neked a legjobban, mert a fenti hosszabbításon kívül nem áll módunkban pl. alkalmat visszafizetni vagy egy-két nappal eltolni a bérlet lejáratát stb.
  • amennyiben tudod, hogy elfoglaltságaid miatt nem fogsz tudni rendszeresen jönni vagy minden héten csak 1 konkrét nap és időpont áll rendelkezésedre órát látogatni és így nem tudod kihasználni a teljes órarendet, kérlek a fentiek alapján szintén fontold meg a bérlet vásárlását, és vásárolj helyette napijegyet.

Köszönettel:

Horváth Anita

Stúdió Vezető

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close