Stúdió

Cím: 1141 Vezér u. 74. 2. emelet

„Minden pilates gerinctorna, de nem minden gerinctorna pilates”(Horváth Anita)

A HArmónia Pilates Stúdió megnyitása évek óta dédelgetett álmom.

Létrehozásával az a cél vezérelt, hogy otthonos, színvonalas körülmények között nyújtsak minőségi pilates módszerű órákat nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt. Kiegészítve a hosszútávú egészségmegőrzést szolgáló tevékenységekkel: magánórákkal, gyógymasszázzsal, manuális terápiákkal.

Valamint olyan oktatók képzése, akik a HArmónia Pilates szemléletével, az egészségügyi jellegű pilates alapelveit követve tartanak különböző nehézségi szinten gerincközpontú órákat.

Csoportos órarend: https://harmoniapilates.hu/orarend/

Szolgáltalások:

Miért válaszd a HArmónia Pilatest? Kinek ajánlott?

  • férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt (a felnőtt csoportos órák 12 éves kortól látogathatóak)
  • gerincproblémák, izületi problémák esetén is választható mozgásforma
  • ülőmunka, egyoldalú terheléssel járó életmód esetén az ebből fakadó problémák kiküszöbölésére, megszüntetésére,
  • ha még nem jártál sehova rendszeresen edzeni, de el szeretnéd kezdeni a mozgást, a pilates módszer tökéletes alapot ad a későbbiekben bármilyen mozgásformához.
  • ha már megtaláltad a kedvenc edzésformádat és szeretnéd elkerülni a rendszeres edzésből fakadó túlterhelést, izületi bántalmakat, a pilates módszer kiváló regeneráció is egyben, kiegészít más mozgásformákat és segít abban, hogy hosszútávon gyakorolhasd kedvenc sportodat
  • különböző órák három szinten az egészségügyi pilatestől kezdve a funkcionális edzésig és nyújtásig, melyekben közös a módszer és a cél: gerincbarát edzésmódszer, az izomegyensúly helyreállítása és ezáltal a mozgásszervi problémák megelőzése, kiküszöbölése, a hosszú távú egészség megőrzése.
  • az órák alapja a Horváth Anita által kidolgozott speciális koncepció a TestalkatElemzés és a pilates módszer ötvözete

Az Órarendet, az Árakat, stb a Stúdió menüpont legördülő menüiben találod. Kattints a Stúdió menüpont melletti lefelé néző háromszögre és megjelenik a legördülő menü!

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close