Harmónia Pilates Stúdió Megosztom a Facebook -on! Megosztom az IWIW -en!Megosztom a Twitter -en!Megosztom a Google -on!
  


PEAK Pilates


A Pilates a mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló,
az egész testet tetőtől-talpig
átmozgató mozgásrendszer, melyet
a német Joseph Pilates fejlesztett ki
a múlt század 20-as éveiben.

A Pilates gyakorlatok segítségével a beidegződött rossz mozgásminták, melyek végső soron az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához, hosszútávon tartáshibákhoz és mozgásszervi panaszokhoz vezetnek, megszűnnek!  

"Közérzeted 10 alkalom után jelentősen  javul, Tested 20 óra után megszépül,
 és 30 óra után teljesen átalakul..."
                            Joseph Hubertus Pilates

 

Amíg élt Joseph Pilates maga választotta és képezte ki oktatóit, akik közvetlen a felügyelete mellett dolgozhattak pár évig.  Közülük sokan Joseph Pilates által kidolgozott módon oktatták a pilatest , de voltak akik elkezdték saját változataikat oktatni.

A peak pilates, a tanítás klasszikus megközelítése mellett kötelezte el magát.

A peak pilates eredeti formájában tanítja a pilatest, tradicionális módszereit alkalmazva. A folyamatosságra, áramlásra, koncentrációra és a pontosságra összpontosít.

A peak pilates gyakorlatok pontos végrehajtásának eredménye a természetes gerinctartás, egy természetes gerincgörbület. Egy tudatosan összekapcsolt mozgásrendszer, melyben a gyakorlatokat egyedülálló, dinamikus ritmusban hajtjuk végre. Az foglalkozások egyéni vagy kiscsoportos keretek között zajlanak.Tradíció Világszínvonalon
 

Copyright © 2010 Harmónia Pilates Stúdió. All Rights Reserved  |  7400 Kaposvár, Fő u. 47.                         webwarázsló design